utorak, 2. listopada 2012.
Danas je svjetski dan kave!!
Volimo je na mnogo načina...
...cappuccino..
..Nescafe..
...Starbuck..
...espresso coffee..
..Latte
cafe...
..Ice coffee...
..Coffee to go...
..Coffee to home.. :-))
I dalje uživajte,umjereno u ovom finom napitku!!
Nema komentara:
Objavi komentar
Noviji post
Stariji postovi
Početna stranica
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Popularni postovi
Čokoladna torta od lješnjaka
Ovo je jedna od mojih najdražih torti, prekrasnog bisvita i divne kreme. Tortom se prožimaju okusi prženih lješnjaka i čokolade. Biskvit...
Bazgolada
Proljetos sam se bacila na izradu džemova sa jagodama, pa sam između nekoliko favorita odabrala i bazgoladu. Dosad jednostavnu verziju pekm...
Mekane buhtle
Uvodom u ovu nadolazeću jesen,nadovezujem se na prethodni post,pa vam dajem ideju kako dodatno upotrijebiti aromatični džem sa sm...
Savršene puslice
Tko ih ne voli!?? Radila sam ih više puta, po različitim receptima. Uvijek se suše barem tri sata. Postupak je jednostavan, ali vrijeme...
Složenac od makarona, mesa i tikvica
Proljeće nam je došlo! Nakon duge zime, sunce nam se napokon hrabro pokazalo. S njim polako dolaze i nove ideje u kuhinji. Kod mene su u p...
Kolač od jabuka i sira
Dolazi jesen i nema mi ništa dražeg od ispijanja finog toplog čaja ili kakaa.Ovaj mirisan i sočan kolač od jabuka i sira,sa mirisom cimeta...
Kućica od medenjaka
Evo, samo nastavak moje medene bajke! Puno toga sam isprobala, vidjeli ste u prethodnom postu, a velika želja je bila izraditi pravu bajkovi...
Princess krafne
Ova divna poslastica mi se uvijek činila nedokučiva za izradu.Uvvijek sam mislila kako napravit to tijesto i kremu, ma meni to neće uspijeti...
Aromatični džem od smokve i naranče
Krajnje vrijeme je da sve divne plodove spremimo u zimnicu,kako bi zimu i proljeće uživali u čarima dobrih okusa.Jednom proban sličan džem n...
Sušene rajčice u maslinovom ulju
Zadnji je tren za ovaj fini recept,ako imate vrt i domaće rajčice.Ako nemate,ne brinite,odlične su i kupovne cherry rajčice.Ja sam radila i ...
Nema komentara:
Objavi komentar