utorak, 25. rujna 2012.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Popularni postovi
-
Ovo je jedna od mojih najdražih torti, prekrasnog bisvita i divne kreme. Tortom se prožimaju okusi prženih lješnjaka i čokolade. Biskvit...
-
Proljetos sam se bacila na izradu džemova sa jagodama, pa sam između nekoliko favorita odabrala i bazgoladu. Dosad jednostavnu verziju pekm...
-
Uvodom u ovu nadolazeću jesen,nadovezujem se na prethodni post,pa vam dajem ideju kako dodatno upotrijebiti aromatični džem sa sm...
-
Tko ih ne voli!?? Radila sam ih više puta, po različitim receptima. Uvijek se suše barem tri sata. Postupak je jednostavan, ali vrijeme...
-
Proljeće nam je došlo! Nakon duge zime, sunce nam se napokon hrabro pokazalo. S njim polako dolaze i nove ideje u kuhinji. Kod mene su u p...
-
Dolazi jesen i nema mi ništa dražeg od ispijanja finog toplog čaja ili kakaa.Ovaj mirisan i sočan kolač od jabuka i sira,sa mirisom cimeta...
-
Evo, samo nastavak moje medene bajke! Puno toga sam isprobala, vidjeli ste u prethodnom postu, a velika želja je bila izraditi pravu bajkovi...
-
Ova divna poslastica mi se uvijek činila nedokučiva za izradu.Uvvijek sam mislila kako napravit to tijesto i kremu, ma meni to neće uspijeti...
-
Krajnje vrijeme je da sve divne plodove spremimo u zimnicu,kako bi zimu i proljeće uživali u čarima dobrih okusa.Jednom proban sličan džem n...
-
Zadnji je tren za ovaj fini recept,ako imate vrt i domaće rajčice.Ako nemate,ne brinite,odlične su i kupovne cherry rajčice.Ja sam radila i ...
Nema komentara:
Objavi komentar